Om oss
Iván Valencia har verkat inom skönhetsbranschen i ca 16 år. 
Hans första jobb inom skönhet var på Kicks, den svenska kedjan av parfym och kosmetika. Han har varit jobbat för Estée Lauder och Dior Cosmetics. Han lämnade den konventionella delen av skönhetsvärlden och gick över till den naturliga / ekologiska, där han konsultade för Dermanord Svensk Hudvård AB / Maria Åkerberg. 
Iván är också en av grundarna och var planeringschef för Organic Beauty Awards. Hans passion för ekologisk skönhet är välkänd och han har flera gånger varit en skönhetsexpert i tidningar, radio och tv. Vill du läsa mera om Ivan besök hans socala medier här - klick!


Maya är en hängiven hälso- och matinspiratör vars ledord är naturligt, ekologiskt och holistiskt. Det är till detta hon jobbar hårt för att inspirera. 
Maya Nestorov är kvinnan bakom den uppskattade och välbesökta bloggen Maya Nestorov på Naturligtsnygg.se, där hon flitigt delar med sig av sina tips för holistisk hälsa, hälsosamma & gröna bra recept samt hur man uppnår ekologisk skönhet utan kemiska eller onaturliga hormonstörande ämnen.
Hennes badrumskåp såväl som sminkväska är fullt av hållbara produkter & hur man använder dessa delar hon med sig av daglien på bloggen samt på hennes Youtube kanal. Vill du läsa mera om Maya besök hennes sociala medier här - klick